Εκδηλώσεις/Δράσεις

Ημερίδα: Λευχαιμία και αλλογενής μεταμόσχευση απο εθελοντή δότη.

on 15 Φεβρουαρίου 2019 No comments

Αγαπητοί φίλοι
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 :00 στην αιθουσα του Δ.Σ του Δήμου Πέλλας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Γιαννιτσών με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο φίλων του Νοσοκομείου με θέμα. Λευχαιμια και αλλογενης μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Η επιστήμη μπορεί. Εμείς είμαστε έτοιμοι;
Θα μιλήσουν στην εκδήλωση:
Η κ. Κίτσου Ελένη εκπαιδευτικός υποβληθεισα σε αλλογενη μετσμοσευση από δότη της παγκόσμιας Τράπεζας δοτων και στρατευμένη στην μάχη για ανεύρεση δοτών.
Ο κ. Σμιας Χρήστος διευθυντής στην μονάδα μεταμοσχευτης μυελού των οστών του ΓΝ. Γ Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση εχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς του Νομού και του Δήμου Πέλλας. Θα τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους η Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992 κ. Βούλα Πατουλίδου και η διεθνής αθλήτρια του μήκους και δρόμων ταχύτητας Βαλκανιονίκης κ. Κυριακή Γιαννακιδου. Τις εμπειρίες τους θα μεταφέρουν τοπικοί εθελοντές δότες μυελού που βοήθησαν συνανθρώπους τους να κερδίσουν την μάχη με την ζωή καθώς και μεταμόσχευθετες με αλλογενη μεταμόσχευση. Ας δώσουμε την βεβαιότητα στους ασθενείς με λευχαιμια ότι δεν είναι μόνοι στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους Ότι θα βρεθεί και για αυτούς ένα μόσχευμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

sfngΗμερίδα: Λευχαιμία και αλλογενής μεταμόσχευση απο εθελοντή δότη.